El proper dia 24 de Gener de 2021 tindran lloc les eleccions a presidencia del F.C. Barcelona, per primer cop, de manera descentralitzada en 10 seus electorals: Camp Nou-Barcelona, Girona, Tarragona, Tortosa, Lleida, Madrid, València, Sevilla, Palma de Mallorca i Andorra la Vella. D’aquesta manera es vol facilitar i fomentar la participació, limitar la mobilitat de les persones i reduir les aglomeracions. Existirà un cens electoral per seu i, per tant, els socis i sòcies només podran anar a votar al col·legi que els sigui assignat en funció del seu codi postal de residència.
Joan Laporta, Jordi Farré, Agustí Benedito, Emili Rousaud, Xavier Vilajoana, Antoni Freixa, Víctor Font, Lluís Fernández i Pere Riera s’han convertit en precandidats a les eleccions del Barça. Aquests nou aspirants han de tenir el suport de 2.257 signatures per poder ser proclamats oficialment candidats a les eleccions del día 24 de gener.
Si ets sòcia o soci del FC Barcelona i vols donar suport a alguna de les candidatures que concorren a les eleccions, a la seu de la penya, carrer de Lluis Companys 4 de Montmeló, hi tens paperetes de suport de tots els candidats.
El nostre horari es:
2 de Gener de 11 a 13h
4 i 7 de Gener de 18 a 20h.