El passat Diumenge 4 d’Agost es va celebrar el 40è Congrés Mundial de penyes del Futbol Club Barcelona. Al palau de Congressos de Catalunya es van reunir més de 1.500 penyistes de tot el Món i on la nostra penya va estar representada per una part de la seva Junta directiva.

Enguany, el Congrés ha coincidit amb el tret de sortida del centenari de les penyes del Barça, fet que ha volgut posar en valor Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes i vicepresident de la nostra entitat, en la seva intervención.

Un any més, els assistents al Congrés han pogut conèixer de prop els nous fitxatges del Barça d’aquesta temporada, Antoine Griezmann, Frenkie de Jong, Neto Murara i Junior Firpo.

Tampoc va faltar a la cita la directiva del F.C.Barcelona en ple.

Durant la celebració del Congrés s’ha entregat, en la quarta edició, el guardó Edmundo Bazo, que premia aquelles accions que fan referència al foment de l’amistat. Aquesta temporada, la distinció ha estat per a Joan Casals, el popular “Avi del Barça”, per la seva relació amb el moviment penyístic i la seva presència a molts dels seus actes i activitats.

També es va aprofitar el Congrés per a presentar el nou patrocinador de la Confederació, l’aerolínia Vueling.